ER DU KLAR? 25 NOVEMBER 2017

Black Friday

COUNTDOWN

  Black Friday iPad

  Står du og mangler en iPad, hvorfor så ikke købe den Black Friday? En Black Friday iPad er den samme iPad, som du kender, bortset fra at den er meget billigere! Black Friday er kommet til Danmark og har de sidste par år været en stor succes. Du kan som forbruger denne dag, finde dine julegaver og andet til priser langt under, hvad du normalt ser op til jul. Hos brugteiphones.dkholder vi selvfølgelig også Black Friday. Det betyder, at vores i forvejen lave priser denne dag er endnu lavere. Køb en iPad Black Friday hos os og du er sikker på at spare mange penge.

  Se også vores super skarpe Black Friday iPhone tilbud

  iPad Black Friday?


  Køb din iPad Black Friday hos brugteiphones.dk. Vi sælger brugte iPads i høj kvalitet og med sikkerhed. Det betyder helt præcist, at vi har repareret, testet, rengjort og nulstillet de brugte iPads, som vi køber. Når vi videresælger dem til dig, så får du 24 måneders reklamationsret, hvilket er unikt for en brugt vare. Du kan derfor være sikker på at kvaliteten er i top og at du får en iPad der virker, når du køber en Black Friday iPad hos brugeiphones.dk.

  Cyber Monday og Black Thursday

  Disse to dage er ligesom Black Friday dage, hvor du kan spare rigtig mange penge på at handle. Black Thursday er dagen før Black Friday (Sort fredag på dansk) og Cyper Monday er mandagen efter. Hvor man Black Thursday tager forskud på glæderne, så er Cyper Monday dedikeret webshops. Disse dage er dog bedst kendt i udlandet. I Danmark holder de fleste butikker og webshop stort udsalg fredag, hvor du hos os kan spare rigtig mange penge.

  Vi samler på tilfredse kunder

  Hos os finder du en Black Friday iPad perfekt til din underholdning. En iPad er efterhånden uundværlig, da den er nem at transportere og giver dig adgang til internet, apps, film, bøger og meget mere. Brug din iPad på jobbet, i toget eller hjemme. Hos os finder du netop den iPad, som passer til dit behov. Vi har sørget for at selv en brugt iPad virker og fremstår som ny, således det eneste du har sparet på er pengene. Køb en iPad Black Friday og find ud af, hvorfor vi har mere end 100.000 kunder.