ER DU KLAR? 25 NOVEMBER 2017

Black Friday

COUNTDOWN

  Black Friday 2016 hos BrugteiPhones.dk

  Brugte iPhones – køb din nye telefon her

  IPhones er dyre at anskaffe, hvis du gerne vil have den nyeste topmodel – det har vi gjort op med. Hos brugteiphones.dk køber vi brugte iPhones, som vi nulstiller og klargør til videresalg, som netop giver dig mulighed for at købe din nye (brugte) IPhone til en fordelagtig pris i sammenligning med nyprisen i butikkerne. Søger du brugte iPhones 6 eller måske brugte iPhones 5S – du finder din ”nye” telefon hos os. Og nu tænker du måske, at så frafalder din reklamationsret, men nej – hos Brugte iPhones får du hele 24 måneders reklamationsret på alle vores produkter.

  Se også vores super skarpe Black Friday iPad tilbud

  Brugte iPhones – men stadig med 24 måneders reklamationsret!

  Brugt iPhone, Samsung eller iPad
  Skal du have skiftet din gamle telefon ud med en ny iPhone eller måske leder du efter en ny iPad til en fornuftig pris? Hos brugteiphones.dk finder du et stort udvalg og dermed nemt en brugt iPhone, Samsung smartphones og iPads i farverne sort, grå, hvid og guld med hukommelse fra 16 til 128 GB. Du finder nøjagtig den model, som passer til dig og dine behov – bare til en meget bedre pris. Vi har altid et stort udvalg af de mest populære modeller; brugte iPhones 5, 5S og 6.

  Vi har gjort det til vores fornemste opgave at tilbyde smartphones og tablets til ethvert budget!

  Sælg iPhone – køb, salg og reparation af iPhones
  Står du med en gammel iPhone, som du gerne vil sælge, så lad os købe den af dig. Processen er super nem og du er garanteret dine penge inden for 7-10 hverdage. Vi sender en frankeret kuvert, som du bare skal sende retur. Ønsker du at opgradere en gammel brugt iPhone til en nyere, giver du os blot besked – så sørger vi for, at den ”nye” bliver sendt til dig. Vi opkøber hver uge hundredvis af brugte iPhones, Samsung smartphones og iPads – læs vores kunders oplevelser på Trustpilot og du er overbevist om, at du skal handle ved os næste gang, når du gerne vil spare penge på køb af ny smartphone eller tablet.

  Sælg din iPhone til os – og vi opgraderer til en nyere model til en god pris! Gå på opdagelse i webshoppen og vælg din ”nye” telefon.