Køb billig iPhone uden abonnement

Vil du gerne have en billig iPhone uden abonnement, så har du fundet den rigtige side. Her kan du nemt finde netop den iPhone, som du gerne vil have til langt billigere priser, end dem du ellers har set på.

Hvorfor er jeres iPhone uden abonnement billigere end andre steder? Det tænker du måske. Svaret er simpelt – vi sælger brugte iPhone, som er nulstillet og klargjort. Du får selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, hvilket er din sikkerhed for at din nye, brugte telefon virker helt upåklageligt.  

Brugte iPhones uden abonnement

Brugte iPhones, smartphones og tablet

Vi har et stort udvalg af brugte iPhones. Hos os finder du en brugt iPhone 4, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7 og meget mere. Du finder også et stort udvalg af andre telefoner og tablets. Gå på opdagelse i vores sortiment, hvor du finder den model, du ønsker. Når vi sælger dig en brugt telefon, så har vi altid sørget for at den er klargjort til dig. Det betyder, at vi har gendannet, repareret og gennemtjekket telefonen, således du ikke kan mærke, at du har købt en brugt iPhone. Med andre ord, så har vi sørget for at din nye telefon kommer så tæt på at være ny, som overhovedet muligt. 

Køb brugt iPhone her

Køb brugte iPhone uden abonnement - 24 mdr. reklamation

Køb mobiltelefon uden abonnement på afbetaling

Er du ude efter at køb mobil uden abonnement på afbetaling, så må vi desværre skuffe dig. Vi tilbyder ikke en afbetalings ordning, men heldigvis finder du her en iPhone uden abonnement til en rigtig lav pris. Det betyder, at du måske har råd til at købe din IPhone, tablet eller en anden smartphone med det samme. Kort sagt, så tilbyder vi dig en billig iPhone uden abonnement afbetaling.

Behold dit nuværende abonnement

Har du fundet et teleselskab, som du er glad for og har du ikke lyst til at skrifte? Så er det sikkert en god i de for dig at købe din nye iPhone uden abonnement. Oftest hører der nemlig et abonnement med, når du køber en smartphone hos en udbyder. Hvis ikke abonnementet er medregnet – så er prisen langt højere! Det er du helt fri for, når du køber hos os. Her får du telefonen og intet andet. Det betyder, at du kan beholde dit gamle abonnement eller taletidskort og samtidig spare penge på telefonen. 

Er det sikkert at købe en brugt iPhone?

Vi oplever at nogle er skeptiske, når de står overfor at skulle købe en brugt iPhone. Det er der slet ingen grund til, når du køber din brugte iPhone fra www.brugteiphones.dk. Når du køber en iPhone fra os, så er du sikret på helt samme måde, som når du køber en ny telefon hos din normale forhandler. Det betyder, at du har 24 måneders reklamationsret, hvis du skulle opleve nogle fejl og mangler. Det sørger vi selvfølgelig for at du ikke gør! Vi klargør nemlig din nye, brugte iPhone, således den fremstår så tæt på ny som muligt. Det betyder, at vi tester, tjekker og renser telefonen. Skulle der var noget galt, så reparerer vi den selvfølgelig også. Når du skal købe en telefon hos os, så har du muligheden for at vælge, hvilken stand du ønsker din iPhone eller anden smartphone skal være i. Kan du leve med en ridse på coveret eller skal den fremstå som helt ny? Valget er dit, hos os har du muligheden for selv at vælge. Køb mobiltelefon uden abonnement

Find nemt en billig iPhone uden abonnement her på siden, hvor vi altid sørger for gode smartphones til lave, fair priser. Desuden sørger vi altid for at du får din nye telefon sendt fragtfrit. Skulle du mod forventning fortryde dit køb, så bytter vi gerne indenfor 14 dage. Har du spørgsmål, så hører vi gerne fra dig på telefonnummer: 70 60 59 60

Køb brugt iPhone i dag

Vores mest populære modeller