Sådan fjerner du Apple ID/Find min iPhone inden du sælger til os

Hvis du stadig har enheden og den virker

Inden du sælger enheden eller forærer den væk, skal du fjerne dine personlige oplysninger. Du skal ikke slette kontakter, kalendere, påmindelser, dokumenter, fotostreams eller andre iCloud-oplysninger manuelt, mens du er logget ind på iCloud-kontoen med dit Apple-id. Hvis du gør det, slettes dine data på iCloud-serverne og alle dine enheder, som er logget på iCloud.

1. Tryk på Indstillinger
2. Scroll lidt ned og vælg ”iCloud”
3. Gå helt ned i bunden og tryk ”Log ud”
4. Tryk på ”Slet fra min iPhone”

Sørg for at logge ud 

5. Tryk igen på ”Slet fra min iPhone”
6. Tast koden til dit Apple-ID
7. Tryk ”Slå fra”
8. Nu skulle dit Apple-ID gerne være slået fra på din enhed, og din enhed er klar til videresalg.

9. Gå tilbage til Indstillinger, og tryk på Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og indstillinger.