iPhone 6 reparation og priser

Har du brug for en reparation af iPhone 6? Så fortvivl ikke! Besøg en af vores butikker i København Ø, København V, København K og Frederiksberg, hvor vi med glæde står for din iPhone 6 reparation. I løbet af en times tid, har du igen din telefon – klar til brug!

Vores dygtige teknikere har alle stor erfaring og ekspertise indenfor alle typer reparation af iPhone 6. For dig betyder det, at vi har set alle typer skader før og kan derfor uden problemer fixe netop din iPhone 6.

ReparationPris
iPhone 6 - Udskiftning af skærm (Grade A)995,-
iPhone 6 - Udskiftning af skærm (Original)1595,-
iPhone 6 - Udskiftning af bagcover1495,-
iPhone 6 - Udskiftning af batteri395,-
iPhone 6 - Udskiftning af ladestik495,-
iPhone 6 - Udskiftning af tænd/sluk495,-
iPhone 6 - Udskiftning af home knap495,-
iPhone 6 - Udskiftning af jack stik495,-
iPhone 6 - Udskiftning af volumeknap495,-
iPhone 6 - Udskiftning af lydløs knap495,-
iPhone 6 - Udskiftning af bagkamera495,-
iPhone 6 - Udskiftning af frontkamera495,-
iPhone 6 - Udskiftning af microfon495,-
iPhone 6 - Udskiftning af højtaler495,-
iPhone 6 - Udskiftning af vibrator495,-
iPhone 6 - Diagnose0,-


IPhone 6 reparation

Har du tabt din iPhone, har du spildt på den eller virker den bare ikke? Uanset hvordan fejlen er opstået, så sørger vi for at din iPhone igen kan bruges. I dag kan man ikke undvære sin smartphone, du bruger den når du skal kommunikere med omverdenen på de sociale medier, på sms og via telefonopkald. Den bruges også til at forevige mormors 80 års fødselsdag eller når du har brug for en selfie.

Den skal kunne finde vej, når du er faret vild og den skal kunne gå på internettet, hvor du skal handle og finde nye informationer. Kort sagt, så ved vi, at en iPhone 6 reparation er meget vigtig at udføre hurtigt, effektivt og uden at miste data.

Se oversigten over reparation af de forskellige iPhone modeller.

IPhone 6 skærm reparation

Er din skærm revnet, bliver den sort eller reagerer den ikke på touch? Så er det tid til at få en iPhone 6 skærm reparation. Vi har den nødvendige ekspertise til at få din skærm til at virke optimalt igen. Vi har altid skærme på lager i OEM kvalitet (Original Equipment Manufacturer), således vi hurtigt kan skifte din ødelagte skærm, imens du venter.

Det bliver ikke nemmere og hurtigere at få skiftet din skærm end hos brugteiphones.dk.

IPhone 6 reparation

En smartphone er med os overalt, derfor er den også særligt udsat for skader, da vi taber den eller kommer til at støde den i lommen. I stedet for at købe en ny iPhone eller gå rundt med en ødelagt skærm, så kan du nemt, hurtigt og billigt få en iPhone 6 reparation hos os. Når du kommer ind med din iPhone 6, så diagnosticere vi hurtigt problemet og sørger for at dette bliver løst indenfor 60 min.

Vi ved nemlig godt at du ikke vil og kan undvære din iPhone 6 i længere tid. Vi værdsætter din tid og respekterer dit budget, derfor tilbyder vi hurtig, god og billig reparation af iPhone 6.