iPhone reparationer

Står du med en ødelagt iPhone og vil du have den lavet hurtigt og effektivt? Vi erspecialister i iPhone reparation, hvor vi med sikkerhed kan lave netop din telefon. Alle vores dygtige teknikere er rutinerede med netop reparation af iPhone, hvor de med deres ekspertise og viden kan skifte din revnede skærm, dine højtalere eller noget helt andet.

Vi finder let fejlen og retter denne, således du igen kan bruge din iPhone.

Vælg din enhed her

Reparation af iPhone

Vi står gerne for din iPhone reparation, således den er klar indenfor 60 minutter – oftest hurtigere. Kom forbi en af vores butikker i København V, København KKøbenhavn Ø eller Frederiksberg, hvor vi altid er klar til at hjælpe dig. Vi har altid en lang række reservedele på lager i OEM kvalitet (Original Equipment Manufacturer), således de ikke skal bestilles først.

Vi kan derfor hurtigt og effektivt reparere din telefon eller tablet. Vi bruger kun reservedele i OEM kvalitet, da vi på den måde er sikre på at vores reparation holder længe og er af ordentlig kvalitet.

Billig iPhone reparation

Vi ved godt, at du ikke har lyst til at bruge hele din opsparing på reparation af iPhone. Derfor sørger vi for at lave din telefon så billigt som overhovedet muligt. Inden vi påbegynder reparationen af IPhone finder vi en pris, som du først godkender. På den måde kommer der ingen dyre og uventede overraskelser på regningen.

Fordi vi er så hurtige og effektive til iPhone rep så bliver prisen også lavere. Det er derfor en win-win situation for dig, når du vælger os til din iPhone reparatør.

Drop in reparation af iPhone

Hos os behøver du ikke bestille tid, når du skal have en iPhone reparation i København K, København V, København Ø eller Frederiksberg. Du er mere end velkommen til at komme forbi, så ser vi på din iPhone. Når vi gratis har fundet fejlen, så giver vi dig en pris, således du inden din iPhone reparation ved, hvad prisen er.

Når du har accepteret prisen, så kan din rep af iPhone gå i gang. Alt efter fejlen, så har du din telefon klar til brug igen efter 15 – 60 minutter. Nemmere bliver det ikke. Vi glæder os til at se dig i en af vores butikker, hvor vi også har et stort udvalg af tilbehør til iPhones og tablets.