2ndBest navnet ligges i graven

Forretningen 2ndBest, en videreudvikling af det oprindelige brand BrugteiPhones, skifter tilbage til sit oprindelige navn og image.

Efter at have implementeret navneskiftet for kun 6 måneder siden, har direktøren sammen med sin bestyrelse valgt at tage det gamle navn tilbage.

”Dette er fordi vores kunder aldrig rigtig forstod vores navneskifte, og vi derfor nu må tage konsekvensen heraf.” – siger den administrerende direktør Julius Karol.

Vi har altid været tæt på vores kunder, og disse har igennem længere tid krævet vi tog vores oprindelige navn igen. Vi igangsatte derfor en større forbrugerundersøgelse, for at kortlægge om dette ønske var fra en lille gruppe uforstående kunder, eller om dette ønske var noget hovedvægten af vores kunder ønskede.

Resultatet var efter undersøgelsens afslutning, ikke til at tage fejl af. Fokusgrupperne og de adspurgte var enige – BrugteiPhones brandet skulle genoplives. ”Vi tog et udsnit af vore kunder på tværs af landet, og resultatet var hurtigt tydeligt. BrugteiPhones er et nemmere navn at forholde sig til, og vores kunder ønsker denne nemme afkodning af hvad vi står for.”

Der kan være mange grunde til at vores målgruppe ikke har taget det nye navn til sig, dette var vi nødt til at handle på. Navneskiftet blev iværksat ud fra ønsket om at udvide produktudbuddet til mere end blot iPhones. Dette vil stadig være gældende, men dog med det oprindelige navn der gjorde os kendte på tværs af den danske befolkning.

Det er her vigtigt for os at pointere at det er de samme ejere, samme bestyrelse og samme forretning som hele tiden. Derfor vil der ingen mærkbare ændringer være for den almene kunde hos BrugteiPhones.

”BrugteiPhones vil stadig tilbyde flere produkter end navnet antyder, og derfor stadig føre produkter som Samsung, tablets mv. ”Der vil ingen forskel være at mærke for vores kunder, andet end det ændrede navn. Vi vil stadig bestræbe os på at have de billigste brugte telefoner på markedet.”- Siger Julius Karol