Brugte iPhones, iPads og Samsung Leder du efter det nyeste og fedeste udstyr, så har vi altid noget for dig

  • 1. Vælg enhed du ønskerVælg farve, størrelse og
    tilstand
  • 2. Udfyld oplysningerUdfyld dine personlige oplysninger.
  • 3. Afhent eller få tilsendtDu kan hente eller få tilsendt enheden, helt gratis.
  • 4. Klar telefonDin telefon vil være klar på et par dage.

Køb smartphones

Køb brugte og nye Apple produkter hos BrugteiPhones.dk og spar penge på din næste iPhone eller iPad. Vi køber og sælger brugt Apple udstyr, og har ingen dyre mellemmænd, der skal have kommission eller lignende, og netop derfor kan vi garantere billige iPad’s og iPhone’s!

Der findes mange “køb og salg af brugt Apple udstyr”-hjemmesider og Facebook-grupper, men fælles for dem er, at du ikke er garanteret på nogen måde. Ved at købe ved os, er du sikker på, at få en enhed der virker, og samtidig betale en lav pris. Læs mere

Hvad laver BrugteiPhones.dk?


BrugteiPhones.dk er en virksomhed, der har specialiseret sig i køb, salg og reparation af brugte iPhones og Samsung telefoner. Med andre ord opkøber vi brugte iPhones fra helt almindelige danskere og virksomheder, hvorefter vi renser, istandsætter og tester dem, så de atter er 100% klar til at blive solgt igen. Vi har derudover også reparationsbutikker rundt om i landet, hvor vi udfører professionelle reparationer af ødelagte smartphones.

Alle medarbejdere i BrugteiPhones.dk, der håndterer istandsættelsen og reparationer af iPhones og Samsung telefoner, er kompetente og certificerede fagfolk med mange års ekspertise. Hos os er du derfor sikret et gennemført produkt, hvad end du køber, sælger eller skal have repareret din iPhone eller Samsung telefon.

Det lyder spændende - Guide mig lige igennem processen!
Ved køb af en brugt iPhone eller Samsung telefon:
Når du køber en brugt iPhone eller Samsung telefon hos os, har du masser af valgfrihed. Du kan eksempelvis selv vælge modellen, farven og størrelsen på hukommelsen. Vi sørger for altid at have nok brugte iPhones og Samsung telefoner på lager, så du kan få dit ønske opfyldt.

Alle brugte iPhones og Samsung telefoner gennemgår 100% gendannelse til fabrikstilstand, rengøring (udenpå og indvendigt), strenge tests og istandsættelse.

Ved salg af en brugt iPhone eller Samsung telefon:


Ønsker du at sælge din smartphone til os, skal du først fortælle os om den - det gør du ved at trykke på de valgmuligheder, der vises til højre for din smartphone-model på hjemmesiden. Vi opkøber både ødelagte, ridsede og sprit nye telefoner!

Herefter har du 2 muligheder. Du kan enten vælge at hoppe ind i en af vores butikker og aflevere telefonen, eller du kan at få tilsendt en returkuvert eller returlabel, som du kan bruge til at sende din telefon til os (helt gratis, portoen er allerede betalt af os!).

Ved modtagelse af telefonen tester vi for fejl og mangler, og du vil derefter modtage pengene for din telefon, så du har dem på din konto i løbet af 5-7 hverdage efter modtagelsen.

Stort udvalg af brugte Apple og Samsung smartphones.

De brugte mobiltelefoner fejler intet, og har ikke mærkbare fejl eller skrammer. Vores mobilpriser er nogle af de billigste på markedet, og vores service er altid i top.

Der kommer ofte nye mobiltelefoner, og det kan derfor blive meget dyrt, at have den nyeste model hele tiden. Ved at købe dem brugt, bruger du ikke lige så mange penge på det, men får stadig en smartphone i topklasse.

Med en mobiltelefon fra BrugteiPhones.dk har du indenfor et par dage, en næsten ny mobiltelefon. Telefonen er selvfølgelig gendannet, så der ikke ligger billeder, beskeder og andet fra den tidligere ejer - på den måde føles den faktisk, som havde du købt den fra ny.

Uanset om du er til Samsung Galaxy eller Apple iPhone, har vi en mobiltelefon til dig. Vores udvalg er stort, og det udvides hele tiden, i takt med at der lanceres nye telefoner fra de store mærker.

Måske har du ikke behov for den nyeste smartphone, og i dette tilfælde kan vi også sagtens hjælpe dig. Vi gør vores bedste for at have en model til alle målgrupper, uanset om man ønsker en ny eller gammel telefon.

Hvis du ønsker en billig mobil, kan du blot vælge at gå nogle generationer tilbage, eller vælge den model der ikke har mest plads - på den måde kan man også spare lidt. Uanset om du går efter topmodellen, eller modellen fra et par generationer tilbage, vil du kunne finde billige mobiler her på siden!