Brugte iPads Leder du efter det nyeste og fedeste udstyr, så har vi altid noget for dig

  • 1. Vælg enhed du ønskerVælg farve, størrelse og tilstand
  • 2. Udfyld oplysningerUdfyld dine personlige oplysninger.
  • 3. Afhent eller få tilsendtDu kan hente eller få tilsendt enheden, helt gratis.
  • 4. Klar telefonDin telefon vil være klar på et par dage.

  Hvad laver BrugteiPhones.dk?


  BrugteiPhones.dk er en virksomhed, der har specialiseret sig i køb, salg og reparation af brugte iPhones og Samsung telefoner. Med andre ord opkøber vi brugte iPhones fra helt almindelige danskere og virksomheder, hvorefter vi renser, istandsætter og tester dem, så de atter er 100% klar til at blive solgt igen. Vi har derudover også reparationsbutikker rundt om i landet, hvor vi udfører professionelle reparationer af ødelagte smartphones.

  Alle medarbejdere i BrugteiPhones.dk, der håndterer istandsættelsen og reparationer af iPhones og Samsung telefoner, er kompetente og certificerede fagfolk med mange års ekspertise. Hos os er du derfor sikret et gennemført produkt, hvad end du køber, sælger eller skal have repareret din iPhone eller Samsung telefon.

  Det lyder spændende - Guide mig lige igennem processen!
  Ved køb af en brugt iPhone eller Samsung telefon:
  Når du køber en brugt iPhone eller Samsung telefon hos os, har du masser af valgfrihed. Du kan eksempelvis selv vælge modellen, farven og størrelsen på hukommelsen. Vi sørger for altid at have nok brugte iPhones og Samsung telefoner på lager, så du kan få dit ønske opfyldt.

  Alle brugte iPhones og Samsung telefoner gennemgår 100% gendannelse til fabrikstilstand, rengøring (udenpå og indvendigt), strenge tests og istandsættelse.

  Ved salg af en brugt iPhone eller Samsung telefon:


  Ønsker du at sælge din smartphone til os, skal du først fortælle os om den - det gør du ved at trykke på de valgmuligheder, der vises til højre for din smartphone-model på hjemmesiden. Vi opkøber både ødelagte, ridsede og sprit nye telefoner!

  Herefter har du 2 muligheder. Du kan enten vælge at hoppe ind i en af vores butikker og aflevere telefonen, eller du kan at få tilsendt en returkuvert eller returlabel, som du kan bruge til at sende din telefon til os (helt gratis, portoen er allerede betalt af os!).

  Ved modtagelse af telefonen tester vi for fejl og mangler, og du vil derefter modtage pengene for din telefon, så du har dem på din konto i løbet af 5-7 hverdage efter modtagelsen.

  Køb brugt Apple hos BrugteiPhones.dk og spar penge på din næste iPhone eller iPad. Vi køber og sælger brugt Apple udstyr, og har ingen dyre mellemmænd, der skal have kommission eller lignende, og netop derfor kan vi garantere billige iPad’s og iPhone’s!

  Der findes mange “køb og salg af brugt Apple udstyr”-hjemmesider og Facebook-grupper, men fælles for dem er, at du ikke er garanteret på nogen måde. Ved at købe ved os, er du sikker på, at få en enhed der virker, og samtidig betale en lav pris.

  Uanset om du søger en brugt iPad eller iPhone, vil du kunne finde et stort udvalg hos os. Vi køber de forskellige enheder, og sælger dem videre til en lav pris. Vi tager både funktionelle og smadrede enheder ind, da vi selv har stor erfaring med reparation af tablets, smartphone og computere, kan vi nemlig klare denne del selv.

  Du er garanteret en Apple iPad eller iPhone, der er funktionel, og ikke har store skader, når du køber den hos os. Vi vægter kundeservice meget højt, og elsker glade kunder. Derfor arbejder vi hårdt for, at enhver kunde skal have den bedste behandling.

  Der findes andre hjemmesider, som også sælger billige iPad og iPhone’s, men når du kigger på deres Trustpilot, får du ofte et chok over deres anmeldelser. De fleste har ikke ret mange gode anmeldelser eller vurderinger. Tager du derimod et kig på vores Trustpilot, vil du kunne se, at vi har modtaget mange fremragende reviews og kommentarer!