Brugte Samsung Leder du efter det nyeste og fedeste udstyr, så har vi altid noget for dig

  • 1. Vælg enhed du ønskerVælg farve, størrelse og tilstand
  • 2. Udfyld oplysningerUdfyld dine personlige oplysninger.
  • 3. Afhent eller få tilsendtDu kan hente eller få tilsendt enheden, helt gratis.
  • 4. Klar telefonDin telefon vil være klar på et par dage.

  Hvad laver BrugteiPhones.dk?


  BrugteiPhones.dk er en virksomhed, der har specialiseret sig i køb, salg og reparation af brugte iPhones og Samsung telefoner. Med andre ord opkøber vi brugte iPhones fra helt almindelige danskere og virksomheder, hvorefter vi renser, istandsætter og tester dem, så de atter er 100% klar til at blive solgt igen. Vi har derudover også reparationsbutikker rundt om i landet, hvor vi udfører professionelle reparationer af ødelagte smartphones.

  Alle medarbejdere i BrugteiPhones.dk, der håndterer istandsættelsen og reparationer af iPhones og Samsung telefoner, er kompetente og certificerede fagfolk med mange års ekspertise. Hos os er du derfor sikret et gennemført produkt, hvad end du køber, sælger eller skal have repareret din iPhone eller Samsung telefon.

  Det lyder spændende - Guide mig lige igennem processen!
  Ved køb af en brugt iPhone eller Samsung telefon:
  Når du køber en brugt iPhone eller Samsung telefon hos os, har du masser af valgfrihed. Du kan eksempelvis selv vælge modellen, farven og størrelsen på hukommelsen. Vi sørger for altid at have nok brugte iPhones og Samsung telefoner på lager, så du kan få dit ønske opfyldt.

  Alle brugte iPhones og Samsung telefoner gennemgår 100% gendannelse til fabrikstilstand, rengøring (udenpå og indvendigt), strenge tests og istandsættelse.

  Ved salg af en brugt iPhone eller Samsung telefon:


  Ønsker du at sælge din smartphone til os, skal du først fortælle os om den - det gør du ved at trykke på de valgmuligheder, der vises til højre for din smartphone-model på hjemmesiden. Vi opkøber både ødelagte, ridsede og sprit nye telefoner!

  Herefter har du 2 muligheder. Du kan enten vælge at hoppe ind i en af vores butikker og aflevere telefonen, eller du kan at få tilsendt en returkuvert eller returlabel, som du kan bruge til at sende din telefon til os (helt gratis, portoen er allerede betalt af os!).

  Ved modtagelse af telefonen tester vi for fejl og mangler, og du vil derefter modtage pengene for din telefon, så du har dem på din konto i løbet af 5-7 hverdage efter modtagelsen.

  Er du på udkig efter en brugt Samsung smartphone, har BrugteiPhones.dk et stort udvalg at vælge fra. Vi har både nogle af de lidt ældre modeller, men også de helt nye, der næsten lige er kommet på markedet.

  Mobilpriser stiger næsten hver gang, der kommer en ny model på markedet, men hvis man ikke er typen, der vil bruge så mange på en ny smartphone, hver eneste gang der kommer en ny fra Samsung, kan det være en rigtig god idé at købe en brugt, i stedet for en helt ny.

  Vores Samsung mobiltelefoner har alle været igennem et grundigt tjek, inden de kommer til salg på hjemmesiden. Hvis der er tekniske fejl, eller hvis de er meget ødelagt, sætter vi den ikke til salg på siden.

  Samsung Galaxy smartphones er uden tvivl de mest populære Android mobiltelefoner, du kan komme i nærheden af. Både de nyeste top-modeller, og modellerne et par steps tilbage, er spækket med power, ydeevne, god opløsning og meget mere.

  Hvis du er på udkig efter en billig mobil, findes der mange forskellige steder at købe, men hvis du samtidig gerne vil være sikker på, at få en god handel, så er vi én af de bedste på markedet. Vi har stor erfaring med reparation af smartphones, og sørger derfor altid for, at der ikke er nogen fejl på din mobiltelefon, selvom den er brugt.

  Vores billige smartphones er selvfølgelig blevet gendannet, og alt data er blevet slettet fra den tidligere ejer. Når du får den med posten, eller afhenter den fra vores lager, er det derfor næsten som at få en ny mobiltelefon i hånden.