Vælg hvad du vil sælge Vælg det du ønsker at sælge

  Hvad laver BrugteiPhones.dk?


  BrugteiPhones.dk er en virksomhed, der har specialiseret sig i køb, salg og reparation af brugte iPhones og Samsung telefoner. Med andre ord opkøber vi brugte iPhones fra helt almindelige danskere og virksomheder, hvorefter vi renser, istandsætter og tester dem, så de atter er 100% klar til at blive solgt igen. Vi har derudover også reparationsbutikker rundt om i landet, hvor vi udfører professionelle reparationer af ødelagte smartphones.

  Alle medarbejdere i BrugteiPhones.dk, der håndterer istandsættelsen og reparationer af iPhones og Samsung telefoner, er kompetente og certificerede fagfolk med mange års ekspertise. Hos os er du derfor sikret et gennemført produkt, hvad end du køber, sælger eller skal have repareret din iPhone eller Samsung telefon.

  Det lyder spændende - Guide mig lige igennem processen!
  Ved køb af en brugt iPhone eller Samsung telefon:
  Når du køber en brugt iPhone eller Samsung telefon hos os, har du masser af valgfrihed. Du kan eksempelvis selv vælge modellen, farven og størrelsen på hukommelsen. Vi sørger for altid at have nok brugte iPhones og Samsung telefoner på lager, så du kan få dit ønske opfyldt.

  Alle brugte iPhones og Samsung telefoner gennemgår 100% gendannelse til fabrikstilstand, rengøring (udenpå og indvendigt), strenge tests og istandsættelse.

  Ved salg af en brugt iPhone eller Samsung telefon:


  Ønsker du at sælge din smartphone til os, skal du først fortælle os om den - det gør du ved at trykke på de valgmuligheder, der vises til højre for din smartphone-model på hjemmesiden. Vi opkøber både ødelagte, ridsede og sprit nye telefoner!

  Herefter har du 2 muligheder. Du kan enten vælge at hoppe ind i en af vores butikker og aflevere telefonen, eller du kan at få tilsendt en returkuvert eller returlabel, som du kan bruge til at sende din telefon til os (helt gratis, portoen er allerede betalt af os!).

  Ved modtagelse af telefonen tester vi for fejl og mangler, og du vil derefter modtage pengene for din telefon, så du har dem på din konto i løbet af 5-7 hverdage efter modtagelsen.

  Vi køber i alle stande

  Defekt, ny eller slidt? Vi køber det hele.

  Tvivl om telefonens stand? Brug vores guide.

  Tilstandsguiden

  Sælg din brugte Apple enhed til os og tjen penge på dine gamle produkter, som du alligevel ikke bruger længere - vi køber både iPhone, iPad og Apple Watch for gode priser, som kan blive solgt videre til andre, på vores hjemmeside.

  Vi søger stort set alle Apple enheder, uanset om det er de nyere som iPhone 6S, iPad Air 3 og iPad Mini 4, eller de lidt ældre som iPad 2 og iPad Mini. Hvis du ligger inde med nogle af disse enheder, kan vi tilbyde dig en god pris allerede i dag - og hvis du har brug for en ny smartphone, smartwatch eller tablet, kan du vælge at få prisen som et gavekort til vores side, hvor du får 10 % ekstra oven i prisen!

  Hvis du vælger at få pengene udbetalt som et gavekort, kan du altså få en rigtig billig iPhone, da du både vil spare ved at købe en brugt, fremfor en helt ny, men også fordi du vil kunne bruge fra alle pengene, du har fået fra din tidligere enhed.

  Det kan være svært, at finde ud af hvad skal sætte sin iPad pris til, hvis du vælger at sælge den på et brugtmarked, og samtidig tager det også tid at oprette annoncen, besvare henvendelser osv. Hvis du sælger din Apple-enhed til os, vil du kunne udregne en pris på vores hjemmeside, inden du afleverer din enhed på vores lager, eller sender den afsted med posten - det er super simpelt, og tager ikke mange minutter!