Vælg hvad du vil sælge Vælg det du ønsker at sælge

  Hvad laver BrugteiPhones.dk?


  BrugteiPhones.dk er en virksomhed, der har specialiseret sig i køb, salg og reparation af brugte iPhones og Samsung telefoner. Med andre ord opkøber vi brugte iPhones fra helt almindelige danskere og virksomheder, hvorefter vi renser, istandsætter og tester dem, så de atter er 100% klar til at blive solgt igen. Vi har derudover også reparationsbutikker rundt om i landet, hvor vi udfører professionelle reparationer af ødelagte smartphones.

  Alle medarbejdere i BrugteiPhones.dk, der håndterer istandsættelsen og reparationer af iPhones og Samsung telefoner, er kompetente og certificerede fagfolk med mange års ekspertise. Hos os er du derfor sikret et gennemført produkt, hvad end du køber, sælger eller skal have repareret din iPhone eller Samsung telefon.

  Det lyder spændende - Guide mig lige igennem processen!
  Ved køb af en brugt iPhone eller Samsung telefon:
  Når du køber en brugt iPhone eller Samsung telefon hos os, har du masser af valgfrihed. Du kan eksempelvis selv vælge modellen, farven og størrelsen på hukommelsen. Vi sørger for altid at have nok brugte iPhones og Samsung telefoner på lager, så du kan få dit ønske opfyldt.

  Alle brugte iPhones og Samsung telefoner gennemgår 100% gendannelse til fabrikstilstand, rengøring (udenpå og indvendigt), strenge tests og istandsættelse.

  Ved salg af en brugt iPhone eller Samsung telefon:


  Ønsker du at sælge din smartphone til os, skal du først fortælle os om den - det gør du ved at trykke på de valgmuligheder, der vises til højre for din smartphone-model på hjemmesiden. Vi opkøber både ødelagte, ridsede og sprit nye telefoner!

  Herefter har du 2 muligheder. Du kan enten vælge at hoppe ind i en af vores butikker og aflevere telefonen, eller du kan at få tilsendt en returkuvert eller returlabel, som du kan bruge til at sende din telefon til os (helt gratis, portoen er allerede betalt af os!).

  Ved modtagelse af telefonen tester vi for fejl og mangler, og du vil derefter modtage pengene for din telefon, så du har dem på din konto i løbet af 5-7 hverdage efter modtagelsen.

  Vi køber i alle stande

  Defekt, ny eller slidt? Vi køber det hele.

  Tvivl om telefonens stand? Brug vores guide.

  Tilstandsguiden

  Sælg brugt Samsung smartphone til os og tjen penge, når vi giver en høj pris. Det betyder ikke så meget for os om det er en Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Alpha eller en helt fjerde model - så længe den er i OK stand, og ikke har nogen tekniske problemer, som vi ikke kan fixe.

  Almindelige ridser på bagsiden og på skærmen er helt OK. Hvis du sælger en brugt Samsung mobiltelefon med mange ridser på skærmen, vælger vi nogle gange at udskifte skærmen, inden vi sætter den til salg på hjemmesiden - men det er hverken noget du skal betale for, eller bekymre dig om.

  Du kan altid udregne den pris som vi vil give for din bruge Samsung smartphone direkte på hjemmesiden. Du behøver altså hverken at komme ned på vores lager eller sende din smartphone afsted, før du kan få en pris på hvad vi vil give for den.

  Hvis du kunne tænke dig en ny mobiltelefon i samme omgang, at du sælger din brugte Samsung smartphone, vil du kunne få prisen for din mobiltelefon + et gavekort på 10 %, som du kan bruge, når du handler på 2ndBest.

  Vi går meget op i vores kundeservice, og derfor gør vi også alt for overføre dine penge, når du har solgt en brugt Samsung smartphone til os. I langt de fleste tilfælde, når vi at overføre pengene den samme dag, som vi får mobiltelefonen.

  Tvivler du på vores gode service, kan du altid besøge vores Trustpilot-side, hvor vores karakter er fremragende.